MU Online ( 2006)
3 posters
:: Филми & Игри :: Игри
Страница 1 от 1
MU Online ( 2006)
История
MU Online е 3D MMORPG игра, произведена от корейската компания "Webzen". "Webzen" e собственик на играта и държи правата за абсолютно всички ОФИЦИАЛНИ сървъри.Компанията създател отново има честта да стопанисва глобалния сървър на своята популярна игра, считано от юни 2009.
Webzen обявяват, че започват разработването на продължението на "MU Online" - "MU2", което се очаква да излезе до края на 2010 г. Създателите на едно от първите MMORPG-та, "MU Online", ще заимстват някои елементи от него и за продължението като удобен и лесен UI, но същевременно ще се опитат да предложат на играчите бляскава комбинация от quests, игрови свят, 3D графика и нови умения и какви ли още не изненади. "MU2" ще използва "Unreal 3 Engine".
Герои
С въвеждането на "Summoner" в "MU Online", играчите вече могат да избират между 4 начални и 2 специални героя:
Dark Knight - Рицарите започват своите битки от "Lorencia". Те са едни от най-силните герои в играта.
Dark Wizard - Магьосниците притежават мощни магии, с които защитават себе си и континента "MU".Произхождат от древното кралство "Arka". Започват своята борба със злодея "Lord Kundun" от "Lorencia".
Elf - Приключенията им започват в "Noria". Елфите се развиват като стрелци (Agility Elf) или като "Buffers"(Energy Elf).
Summoner - Красивата лилавокоска започва своите приключения в "Elbeland" (новата карта в MU Season 3). Тя научава специални могъщи магии, има нови set-ове, всеки един от които придава различен оттенък на косата й. Към тях са и новите й оръжия, всяко от което е по-мощно от предишното.... Като "Summoner", героинята има и собствени призоваващи чудовища (Samut, Neil, Lagle), които могат да бъдат upgrade-вани до +13 !!! Quest-овете: На 150 level изпълнява quest както и останалите 3 начални героя, за да се превърне в "Bloody Summoner". На 220 level също има специален за нея quest. От 380 до 400 level - изпълнява questove, докато най-накрая достигне до "Dimension Master".
Magic Gladiator - Когато някой от героите стигне 220 level. Гладиаторите могат да се развият като магьосници или бойци.
Dark Lord - Когато някой от героите стигне 250 level. Призовава могъщите "Dark Raven" и "Dark Horse".
Таланти
Специално "Дърво на талантите" е въведено в Сезон 3. Талантите са 4 на брой, а магиите към тях - безбройно много. На 400 level от това "Дърво на магиите" се получава специален skill, уникален за всеки един герой.
Re: MU Online ( 2006)
Аз, като не толкова добър играч на MuOnline, намирам поста за добре написан бравоо
Белов- Новак
Белов ако ти си човека за който те мисля ти "не можеш да играеш" МУ
bLind- Spammer
Местожителство : Тук-там
ами не знам ако ти си човека който аз мисля знам че знаеш че "немога да играя" МU
Белов- Новак
:: Филми & Игри :: Игри
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите