На горещия стол е ... .PeiN.
+2
nikoinezan1
Хриси
6 posters
Страница 1 от 1
На горещия стол е ... .PeiN.
Правила: Разпитвате каквото и по колкото искате човека на стола, без да се притеснявате от въпросите си нали това целта. И всяка седмица /сряда/ се избира нов човек, който да седне на стола, а това се прави от този, която в момента е на стола.
Хайде давайте!
.PeiN. какво обичаш да правиш най-много. Влюбвал ли си се? Харесвал ли си някоя от твоя стар клас? Какво мислиш за ПМГ?
Хайде давайте!
.PeiN. какво обичаш да правиш най-много. Влюбвал ли си се? Харесвал ли си някоя от твоя стар клас? Какво мислиш за ПМГ?
Последната промяна е направена от Хриси на Нед Ное 21, 2010 9:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Re: На горещия стол е ... .PeiN.
.PeiN. колко приятеля имаш?Колко са по малки от теб приятели ?Колко от общото ти време в % играеш на компютъра
nikoinezan1- Новак
Местожителство : veliko turnovo
Хайде и още малко от мен
Какво мислиш да учиш след 12 клас? Как си предсватяш бъдещето? Мислищ ли, че 2012 ще умрем? Как се оценяваш? Какво мислиш за себе си?
Какво мислиш да учиш след 12 клас? Как си предсватяш бъдещето? Мислищ ли, че 2012 ще умрем? Как се оценяваш? Какво мислиш за себе си?
Последната промяна е направена от Хриси на Нед Ное 21, 2010 9:08 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Най-много обичам да се разхождам из града(през лятото).Не.Не.Трудно е да учиш на ниво в това училище.В % към 30% са по-малки от мен инач незнам колко са общо.В % пред компа седя кум 25%.След 12 клас мисля да уча за екскурзовод.Мисля,че бъдещето ще се промени към по-лошо.Не мисля че 2012 ще дойде краят на света.Мисля че съм добър човек
девствен ли си ???
bLind- Spammer
Местожителство : Тук-там
Offtopic:
Не мисля че това по-горе е въпрос, а си е чиста обида.
По темата:
Харесваш ли си някое момиче?
Не мисля че това по-горе е въпрос, а си е чиста обида.
По темата:
Харесваш ли си някое момиче?
Коя ти е любимата игра, песен, филм и защо?
wc3,animal i have become,Naruto(Shippuuden)
wc3,animal i have become,Naruto(Shippuuden)
кога ще отговориш на въпросите?
bLind- Spammer
ами май за това е тази тема иначе се губи смисала
bLind- Spammer
.PeiN. написа:Мислиш ли,че всеки момент може да изхвърчиш от форума?
Аз?
OneNation- Новак
OneNation написа:.PeiN. написа:Мислиш ли,че всеки момент може да изхвърчиш от форума?
мда
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите